Formare de tip E-learning

Platforma de formare on-line va fi disponibilă începând cu luna ianuarie 2023, când expertul de informare din județul dvs. vă va oferi un nume de utilizator și o parolă pentru a accesa platforma de tip E-learning.

Accesul pe plataforma de tip e-learning este disponibil DOAR membrilor grupului țintă al proiectului după participarea la un curs cu prezență la sală.

WORKSHOP-uri
Teme secundare

INVITAȚIE WORKSHOP ONLINE TEME SECUNDARE

Echipa proiectului Performanță prin Digitalizare în Regiunea de Nord-Est invită cursanții la workshop-ul online “Teme Secundare – Discriminarea la locul de muncă și  egalitatea de șanse, Protecția mediului înconjurător, Telemunca” desfășurat pe platforma de e-learning a proiectului.

Scopul prezentării este de a dezbate egalitatea de șanse și nediscriminarea și a ridica gradul de conștientizare privind asigurarea egalității, prevenirea și eliminarea discriminării la locul de muncă. De asemenea, ne vom axa și pe protecția mediului înconjurător, dar și noile modalități de lucru, spre exemplu telemunca. În acest mod, participanții la workshop pot beneficia de informații cu privire la îmbunătățirea nivelului de înțelegere a conceptului de egalitate și nediscriminare și importanța acestora, inclusiv pentru persoanele din grupuri vulnerabile discriminării. Totodată,  sunt prezentate modalități prin care putem contribui la protejarea mediului înconjurător.

Vă așteptăm alături de noi, pe 14 decembrie, începând cu ora 10:00, pe platforma de e-learning www.e-learning.cciasi.ro/, unde aveți acces cu contul și parola deservite în cadrul cursurilor. Vă așteptăm!

Nediscriminare
Utilizarea responsabilă a resurselor și protecția mediului
Inovare socială – Metode inovatoare de organizare a muncii – telemuncă

Oferta de formare on-line va conține următoarele cursuri

participa - imm digital

Poți deveni chiar tu beneficiar al proiectului!

Dacă îndepliniți condițiile de eligibilitate vă puteți înscrie prin completarea unui formular și în maximum 3 zile lucrătoare veți fi contactat de un expert de informare din județul dvs.